Doorbreek de negatieve spiraal


En leer hoe je je temperamentvolle, gevoelige kind beter kunt begrijpen en helpen

 Je wordt ingeschreven op onze mailinglijst zodat wij je op de hoogte kunnen houden. Uitschrijven kan op elk moment.

11.000+ ouders gingen je voor

Herkenbaar?


  • Je kind is gevoelig en temperamentvol tegelijk
  • Emoties komen vaak in hoge pieken en diepe dalen
  • Je merkte misschien al vroeg dat je kind wat 'pittiger' of gevoeliger is dan andere kinderen
  • Schooldagen (of peuterspeelzaal/ crèche/ BSO/ gastouder etc.) vergen veel van je kind
  • De gewone "opvoedtrucjes" zoals 'consequent zijn' of even 'de trouwtjes flink aantrekken' werken voor geen meter


Hierdoor vraag je je soms af hoe je dan wél goed kunt aansluiten bij je kind, zonder dat je kind zo vaak overprikkeld raakt of dat je samen vervalt in een negatieve spiraal van strijd en heftige emoties.


Als je een of meerdere punten herkent, dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor de masterclass Temperamentvol en (hoog)gevoelig!


Normaal gesproken zijn de masterclasses op de Online Opvoed Uni alleen toegankelijk voor leden. Maar eenmalig maken we een uitzondering. Maar let op: er zijn slechts 500 plekken per avond! Vol = vol


p.s. Er komt géén replay dus vergeet niet om het even te noteren in je agenda! 


Mocht je deze data niet kunnen, maar toch graag de masterclass willen volgen: stuur dan even een mailtje naar team@onlineopvoeduni.nl en dan plaatsen we je op de wachtlijst zodat je een seintje ontvangt als we een nieuwe datum hebben geprikt. 

ehbo bij kinderen

Ik ben Lara van der Zwaag.


Als orthopedagoog met meer dan 10 jaar ervaring in de specialistische jeugdGGZ en sinds 2 jaar ook oprichter van de Online Opvoed Uni, durf ik mij wel een expert te noemen op het gebied van temperamentvolle, (hoog)gevoelige, strongwilled (kinderen met een sterke eigen wil) en 'pittige' kinderen. 

Mijn doel, mijn missie en mijn absolute passie is om ouders van deze kinderen zo laagdrempelig mogelijk te kunnen voorzien van deskundige hulp en informatie. 

Normaal gesproken doe ik dat voor leden op de Online Opvoed Uni, maar ik wil graag eenmalig een uitzondering maken, zodat iedere ouder van een temperamentvol en gevoelig kind toegang kan krijgen tot deze (eigenlijk wel onmisbare!) informatie.


Dit ga je leren:

  • Waarom die gewone opvoedtrucjes geen zin hebben bij jouw kind
  • Waarom consequent zijn en grenzen stellen (en vooral: dreigen met consequenties) echt een averechts effect heeft 
  • Wat er dan wél werkt (en nee, dat is echt niet alleen maar tips van het kaliber "het erkennen van emoties" en zeggen "oh schatje, ik zie dat je verdrietig bent..." 😜)

    Maar bovenal leer je: hoe je kunt aansluiten bij de individuele behoeften van jouw gevoelige, temperamentvolle kind.

Hoe werkt het?

1. Zodra je je hebt ingeschreven voor de masterclass, ontvang je per mail een bevestiging met jouw unieke kijklink

2. Via deze kijklink kan je de masterclass volgen vanaf je computer, tablet of smartphone. Je hoeft hiervoor geen aparte apps te downloaden

3. Tijdens de masterclass ben je niet in beeld of te horen voor de andere deelnemers. Je hoeft alleen maar te kijken/luisteren en er is de mogelijkheid om via de chat je vragen te stellen of te reageren als je dat leuk vindt. Je kunt dus gewoon lekker in je joggingbroek op de bank ploffen met een kopje thee erbij 😉

4. Ook de vragen en reacties in de chat zijn alleen zichtbaar voor mij en niet voor de andere kijkers. De masterclasses op de Online Opvoed Uni zijn namelijk altijd anoniem, om de drempel zo laag mogelijk te maken om je vragen te stellen. Ik noem geen namen bij het voorlezen van de vragen, dus voel je vooral vrij om alles te delen wat je wil!

Schrijf je gratis in

Gratis masterclass voor ouders van temperamentvolle en (hoog)gevoelige kinderen