minder strijd met je kind

Theorie

In een week tijd deel ik met jou mijn belangrijkste kennis en inzichten, die gefundeerd zijn op wetenschappelijke informatie, én een enorme lading praktijkervaring. Hierdoor krijg jij meer inzicht in wat er in het hoofd van je kind omgaat en leer jij de meest effectieve aanpak om strijd met je kind te voorkomen!

Aan de slag

Al die kennis, tips en informatie is natuurlijk fijn, maar je hebt er niets aan als je er niet mee aan de slag gaat! Aan de hand van een werkboek met hand-outs en opdrachten help ik je bij het toepassen van de theorie zodat je ook daadwerkelijk in die ene week verandering merkt in je thuissituatie! 

Online training strijd kind

Ben jij helemaal klaar met die negatieve spiraal van strijd?

En wil jij leren:
 

 • Wat de échte oorzaak is van die strijd met je kind?
 • Hoe je zorgt dat je het ontstaan van strijd kan vóórkomen?
 • Hoe je conflictsituaties in de kiem kan smoren, zonder dat ze escaleren in een grote driftbui of woede explosie? 

   Dan is het hoog tijd dat je start met de eerste les! 


Al mijn kennis en ervaring die ik  de afgelopen 10 jaar als orthopedagoog in de jeugdGGZ heb opgedaan, is nu gebundeld in 1 waardevolle training!


Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan?

Deze training is ook zeer effectief voor kinderen met een pittig karakter en/of (het vermoeden van) AD(H)D, Autisme Spectrum Stoornis en HSP/ hooggevoeligheid. 

Al meer dan:
1450+
Ouders gingen je voor

Wat anderen zeggen over de training:

Angela, 1 zoon (3 jr)
Wat ontzettend fijn om deze training te kunnen volgen. Ik zat af en toe echt met mijn handen in het haar omdat mijn zoontje zo vaak en heftig boos is. Ik heb nu het gevoel dat ik hem beter begrijp en veeeeel beter kan helpen om driftbuien te voorkomen! En dan was de training ook nog eens gratis!
anoniem,  2 zoons
Wij hebben in een week tijd echt een grote verandering gemerkt bij onze beide zoons. Ze zijn rustiger en ontploffen minder snel. We zijn er heus nog niet helemaal, maar ik vind het echt heel fijn om te zien dat redelijk kleine veranderingen zo'n groot verschil maken. 
B.,  2 zoons en 1 dochter (7,9 & 15 jr)
Super goede training! Ik heb al veel geleerd in korte tijd. De nieuwe structuur probeer ik zoveel mogelijk toe te passen en ik zie gelijk dat alle drie mijn kinderen daar baat bij hebben. En het was ook fijn om de audio's rustig op mijn eigen moment te kunnen luisteren. Zeker een aanrader.
minder strijd met je kind

Wat kan je verwachten?

 • De training bestaat uit 3 lessen die verspreid over de komende week vrij komen.
 • Elke les bestaat uit een audioles van ongeveer 10-15 minuten.
 • Hierdoor kan je de training gemakkelijk inpassen in je drukke schema!
 • Ook ontvang je bij elke les een werkblad met hand-outs en opdrachten.
 • Tussendoor heb je dus de ruimte om te oefenen en de geleerde stof in de praktijk te brengen zodat ook jij binnen een week tijd een aanzienlijk verschil ervaart in strijd bij jou thuis.
 • Voel je niet verplicht om de training binnen een week te volgen; je houdt een jaar lang toegang tot de lessen zodat je het rustig in je eigen tempo kan volgen en het op een later moment nog eens kan opfrissen.

Ontdek de meest effectieve aanpak om strijd te voorkomen

€ 43,70
€ 0,-

Minder Strijd in 7 Dagen Tijd

 • Wil jij inzicht in wat nou écht de oorzaak is van het ontstaan van die strijd?
 • Wil je weten waarom straffen en belonen niet werkt?
 • En wil je ook graag weten wat er dan wél werkt?
 • Wil jij graag een betere band en meer in verbinding komen met je kind?
 • Ben je toe aan meer ruimte voor rust, plezier en geluk in huis? 


Dan is dit het meest laagdrempelige programma dat je online tegen zult komen. Je profiteert van 10 jaar ervaring van een expert op dit gebied!

Klaar om aan de slag te gaan?