voor ouders van een pittig kind

Gratis BUNDEL: 132 activiteiten + 7 onmisbare tips voor ouders van een pittig kind!

Deze gratis bundel gaat jou en je pittige kind helpen om meer rust, minder strijd en meer balans te krijgen in huis. 

  • 7 onmisbare tips
  • 132 activiteiten
  • Meer balans, meer rust en minder strijd voor jou en je pittige kind
  • Geschreven door Lara van der Zwaag, orthopedagoog en expert op het gebied van hooggevoelige, strongwilled en 'pittige' kinderen
25.000+

Ouders gingen je voor

opvoedingsadvies

Deze bundel was letterlijk mijn redding! Niet alleen om de geweldig inspirerende e-books zelf, maar ook omdat het voor mij de kennismaking was met de Online Opvoed Uni

Carin

Ik ben Lara van der Zwaag.


Als orthopedagoog met meer dan 10 jaar ervaring in de specialistische jeugdGGZ en sinds 2 jaar ook eigenaar van de Online Opvoed Uni, durf ik mij wel een expert te noemen op het gebied van hooggevoelige, strongwilled (kinderen met een sterke eigen wil) en 'pittige' kinderen. 

Mijn doel, mijn missie en mijn absolute passie is om ouders van deze pittige kinderen zo laagdrempelig mogelijk te kunnen voorzien van deskundige hulp en informatie. 

Daarom bied ik deze bundel - waarvan ik zeker weet dat ELKE ouder die hem download er baat bij gaat hebben - nu gratis aan!


Inmiddels meer dan 25.000 keer gedownload. 


    Dankzij de lijst met een enorme hoeveelheid activiteiten in combinatie met de 7 onmisbare tips wordt het mogelijk om binnen korte tijd te zorgen voor meer rust, minder strijd en meer balans in huis! 

Kind luistert niet

Vraag hem gratis aan

voor ouders van een pittig kind