Kom je ook bij de Online Opvoed Uni?


Dit unieke membership is dé oplossing voor ouders die:


wél behoefte hebben aan deskundige informatie en advies, maar

géén behoefte hebben aan een label, diagnostisch traject of andere "rompslomp".

Samen met je kind overprikkeling de baas

4220+

Ouders gingen je voor

Dit is wat je krijgt als lid van de Online Opvoed Uni:

Zelf de regie

De Online Opvoed Uni biedt je een omgeving waar alles toegankelijk is wat jij nodig hebt om de opvoeder te zijn die je graag zou willen zijn en de problemen aan te pakken waar jij tegenaan loopt. Maar NIEMAND kan voor jou bepalen hoe je dat moet doen! Jij hebt de regie in handen om zelf de stappen te zetten die voor jou en jouw kind belangrijk zijn. Kies zelf welke trainingen je volgt en in welk tempo, bepaal welke livesessies voor jou interessant en relevant zijn, stel je vraag aan andere ouders of juist aan een expert. Neem actief deel of blijf op de achtergrond. Alles wat je doet is goed! Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar dus je bepaalt zelf hoe lang je gebruik wilt maken van de Online Opvoed Uni. Zo lang je lid blijft, heb je toegang tot alle content.

Academy

Wanneer je lid wordt van de Online Opvoed Uni krijg je direct toegang tot alle trainingen en alle opnames van masterclasses die hebben plaatsgevonden. Dankzij deze praktische en laagdrempelige trainingen leer je hoe je zelf de problemen waar je tegenaan loopt in de opvoeding oplost. Bepaal zelf welke training je wilt volgen. Als lid van de Online Opvoed Uni kan je ook meedenken over trainingen en masterclasses die jij graag in de toekomst graag zou willen zien!

De trainingen op de Online Opvoed Uni:

In 30 Dagen Tijd Meer Rust en Minder Strijd 

Zit je in een negatieve spiraal vol met strijd met je kind?! Dan kan deze training je enorm helpen om hier binnen korte tijd verandering in te brengen en toe te werken naar meer rust. Dankzij de training krijg je inzicht in de werkelijke oorzaken van strijd en leer je hoe je strijd kan voorkomen en oplossen. Ook krijg je een plan aangereikt waarmee jij je kind kan helpen bij het krijgen van meer grip op zijn of haar emoties.

Samen met je kind overprikkeling de baas

In deze online training leer je hoe jij en je kind kunnen omgaan met HSP / hoogsensitiviteit en/ of een kind die sterk reageert op prikkels. Je leert meer over de psychologische aspecten van informatie verwerking, maar ook een breed scala aan praktische tips die je direct kunt toepassen om je kind te helpen bij (het voorkomen van) overprikkeling!

Omgaan met druk gedrag

Word jij af en toe gek van je drukke kind? In de online training Omgaan Met Druk Gedrag leer jij wat je hier tegen kunt doen en hoe je je drukke kind kunt helpen. Ook leer je waarom het niet (altijd) nodig is om je kind te laten testen op ADHD en hoe je problemen op school kunt voorkomen en/of oplossen!
pittig kind

Het Transformatie Traject

De Sleutel Tot Je Mind(set)

Ontdek hoe jij weer de regie kunt voeren over je emoties, je gedachten en je gedrag

Zodat je de ouder kunt zijn die je graag zou willen zijn!

1 x per jaar gaan we in dit groepstraject 4 maanden lang de diepte in. Niet bij je kind, maar bij JOU! Want JIJ bent de sleutel tot transformatie van de hele situatie!
Update mrt 2023: de groep voor 2023 zit inmiddels vol

Coming soon: Als Zindelijk Worden Niet Vanzelf Gaat

Expert Masterclasses

De ontwikkeling en opvoeding van kinderen is groots en complex. Ze zeggen niet voor niets 'it takes a village to raise a child'. Het lastige is alleen dat je soms ook even behoefte hebt aan professioneel advies i.p.v. die tips van de buurvrouw. Bijvoorbeeld tips van een arts, (neuro)psycholoog, fysiotherapeut, slaapspecialist, orthopedagoog etc. Maar de toegang tot echte experts wordt vaak geblokkeerd door lange wachtlijsten, diagnostische tests, vereiste diagnoses of een hoog prijskaartje.
Dankzij de Online Opvoed Uni omzeilen we deze blokkades en kun je rechtstreeks je vraag stellen en tips en adviezen ontvangen van diverse experts.

Masterclasses op de Online Opvoed Uni:

Hooggevoelig en een sterke wil - door Danny Bras

Gamen en Schermtijd - door Koen Schobbers

Slaapproblemen (4-10 jr) - door Stephanie Molenaar

Stappenplan voor de Moeilijke Eter - door Lara van der Zwaag

Strijd tussen broers en zussen - door Lois Baas

scheiden en verschillen in opvoedstijlen

Scheiden en het omgaan met verschillen in opvoedstijlen - door Marlon Dijkhuizen

Leerproblemen - door Lois Baas

masterclass pesten

Pesten - door Boaz Bijleveld

Stimuleer een groeimindset bij je kind - door Inge Corstiaans

Rouw bij Kinderen - door Miep Burger

Boys will be boys- door Shanna Duitsa

Rouwen als opvoeder; levend verlies - door Miep Burger

Omgaan met faalangst en prestatiedruk - door Anja Verwoerdt

Coming up:

Training: Als zindelijk worden niet vanzelf gaat


Transformeer je Gezinscultuur


Pittige Peuter Protocol


Ontwikkelingspsychologie - wat is normaal?


Persoonlijk Advies

Elke maand vindt er een spreekuur plaats waarbij je de mogelijkheid krijgt om (1-op-1) persoonlijk advies in te winnen bij een van onze orthopedagogen.

Zo krijg je ook de mogelijkheid om - naast alle gedeelde informatie - ook jouw specifieke vragen over jouw specifieke situatie te stellen en hiervoor advies op maat te ontvangen van een professional. 

Community 

Er is niets wat beter werkt als stok achter de deur, als motivatie, als inspiratie en als boost voor je welbevinden en zelfvertrouwen dan om je te omgeven met gelijkgestemden. In de Online Opvoed Uni vind je ouders die je wél begrijpen en die je niet veroordelen omdat je 'gewoon wat strenger moet zijn' en die misschien al wel diezelfde weg hebben bewandeld als jij. 

Dankzij de Online Opvoed Uni krijg jij de tools in handen om de ouder te worden die je graag zou willen zijn!

Tarieven Online Opvoed Uni

Nog even in het kort, dit is wat je krijgt:

  • Direct toegang tot de bestseller training In 30 Dagen Tijd Meer Rust en Minder Strijd (t.w.v. 137,- EUR)
  • Direct toegang tot de online training Samen met je Kind Overprikkeling de Baas (t.w.v. 89,- EUR)
  • Direct toegang tot de online training Alle Dagen Heel Druk (t.w.v. 89,- EUR)
  • Krijg als eerste toegang tot het Transformatie Traject (t.w.v. 886,- EUR) 
  • Alle toekomstige trainingen!  
  • Ook krijg je direct toegang tot alle masterclasses van diverse experts (denk aan onderwerpen als: hooggevoeligheid, gamen en schermtijd, moeilijke eters, slaapproblemen, slecht luisteren, ruzie tussen broers/zussen en nog veel meer!) (t.w.v. > 9000,- EUR)
  • Elke maand de mogelijkheid voor persoonlijk advies van een orthopedagoog  (t.w.v. 75,- EUR per maand
  • én een geweldige community met andere ouders die precies begrijpen waar jij tegenaan loopt! (onbetaalbaar)


  totale waarde: meer dan     10.266,- EUR


Maar als lid van de OOU betaal je voor dit alles slechts 24,95/mnd.

Veelgestelde vragen over de Online Opvoed Uni

Kan ik op elk moment opzeggen? En zo ja, hoe doe ik dat?

Een maandabbonement kan je per maand opzeggen. Een jaarabbonement kan je per jaar opzeggen. De opzegtermijn hiervoor bedraagt minimaal 7 dagen. Dit betekent dat je je uiterlijk 7 dagen voor het volgende incassomoment kunt afmelden. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar team@onlineopvoeduni.nl met in de onderwerpregel 'Opzeggen'. Wij zullen dan je abonnement stop zetten. Om te voorkomen dat je het vergeet kan het dus handig zijn om deze data in je agenda te zetten zodat je het niet vergeet om op tijd te regelen indien je graag wil stoppen.

Kan ik ook voor 1 maand lid worden?

Jazeker. Met een maandabonnement kan je per maand opzeggen, dus is het ook mogelijk om bijvoorbeeld maar 1 maandje lid te zijn.

Kan ik mij later weer opnieuw aanmelden als ik heb opgezegd?

Je kunt altijd weer opnieuw lid worden als je besluit dat je het abonnement wil opzeggen. Wees je er alleen wel van bewust dat de prijs van het lidmaatschap in de toekomst hoger zal worden, dus dat je bij een nieuwe aanmelding mogelijk meer betaalt dan wat je nu doet. Wanneer je eenmaal lid bent, blijft de prijs voor jou altijd gelijk zo lang je lidmaatschap duurt.

Blijft de prijs van het lidmaatschap gelijk?

Wanneer je lid bent geworden, blijft de prijs voor jou altijd gelijk zo lang je lid blijft. De prijs van het lidmaatschap voor nieuwe aanmeldingen zal echter in de toekomst hoger liggen omdat er dan ook meer content beschikbaar is bij aanmelding.

Kan ik de trainingen of masterclasses ook los volgen?

Enkele trainingen en masterclasses op de Online Opvoed Uni zijn los te volgen. Zie "aanbod" voor meer informatie hierover. Echter, het merendeel van de trainingen en masterclasses zijn niet los aan te schaffen en zijn exlusief toegankelijk voor leden

Hoe lang hou ik toegang tot de content?

Zo lang je lid bent van de Online Opvoed Uni hou je toegang tot alle content. Zodra je je lidmaatschap opzegt, stopt ook de toegang tot de content.
Indien je -naast het lidmaatschap- een training of masterclass los hebt aangeschaft, houd je gewoon toegang totdat deze verlopen is (afhankelijk van de voorwaarden waarmee je de training of masterclass hebt aangeschaft).

Ik heb al een training gevolgd. Heeft het dan nog zin om lid te worden?

Of je nou een training hebt gevolgd bij een andere instelling of de training In 30 Dagen Tijd Meer Rust en Minder Strijd hebt gevolg; het lidmaatschap bij de Online Opvoed Uni zal hier een perfecte aanvulling op zijn! Je zal nog meer leren over de opvoeding en ontwikkeling van jouw kind en de community zal je helpen om hier ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Bovendien wordt de content van de Online Opvoed Uni wordt elke maand uitgebreider dus is er altijd genoeg nieuws te leren en te ontdekken.

Moet ik actief deelnemen aan de community?

Nee hoor, het fijne aan de Online Opvoed Uni is dat het een platform is waarbij je zelf de regie hebt en membership invult zoals jij dat prettig vindt! Als je liever op de achtergrond meeleest en deelneemt is dat helemaal oké. De community zal een fijne en veilige plek worden waar je gelijkgestemden kan vinden om je successen, problemen en tips mee te delen, maar niks is verplicht!

Is de community op Facebook of Instagram?

Nee, de community bevindt zich in een beveiligde omgeving en staat volledig los van social media. Je hoeft dus geen account te hebben bij Facebook of Instagram om lid te kunnen worden.

Hoeveel tijd kost het mij?

Hoeveel tijd je kwijt bent aan de Online Opvoed Uni is volledig aan jou. Je kunt het zo intensief maken als je zelf wil door volle bak aan de slag te gaan met de LIVE sessies, deelname aan de community en het volgen van de trainingen. De trainingen zelf zijn laagdrempelig en zo ingericht dat het goed te combineren valt met een druk gezinsleven. Oefeningen zijn vooral gericht op situaties die zich voordoen in de dagelijkse praktijk en de inhoud van de trainingen kost meestal niet meer dan 15-30 minuten per week.

Wat als ik vakantie heb of even geen tijd heb om de training te doen?

Je kunt de trainingen en live sessies volgen in je eigen tempo en het is geen probleem als je er één of enkele weken niet aan toekomt. Hierna kan je gewoon weer verder waar je gebleven was.

Ik heb een andere vraag.

Dan mag je hem e-mailen naar team@onlineopvoeduni.nl of stuur een whatsappje naar 06-48085813

Kan ik ook op mijn mobiel inloggen?

Jazeker. Je kunt via de website zowel op je mobiel als bijvoorbeeld je laptop of tablet inloggen op de Online Opvoed Uni. Ook is het mogelijk om in te loggen via de app: Huddle!

Wat gebeurt er als ik een bestelling plaats of mij aanmeld?

Na het invullen van je gegevens en de betaling, ontvang je via de mail de gegevens waarmee je kan inloggen op leden.onlineopvoeduni.nl. Zo kom je op het platform terecht waar alle trainingen en masterclasses staan en zie je het forum en de mogelijkheid om persoonlijk advies aan te vragen.
Je kan na aanmelding dus gelijk aan de slag!

Ga jij het voor je uitschuiven of kom je in actie?