deel jouw tips, ervaringen en expertise met duizenden ouders

Online Opvoed Uni Voor Iedereen

Het is onze missie om zo laagdrempelig mogelijk toegankelijk te zijn voor IEDERE ouder die wil werken aan de uitdagingen waar hij of zij tegenaan loopt in de opvoeding. We begrijpen ook heel goed dat niet iedere ouder in een financiële situatie verkeert waarbij je elke maand 19,95 EUR opzij kunt zetten om lid te worden van de Online Opvoed Uni, hoe graag je dat ook zou willen. 


Daarom hebben we een apart fonds opgericht waarmee het mogelijk is om voor een (relatief) kleine eigen bijdrage lid te worden. Je krijgt hiermee toegang tot dezelfde trainingen, masterclasses en mogelijkheden van de Online Opvoed Uni als voor het gewone tarief en het is voor andere leden niet zichtbaar dat je lid bent via het OOU voor Iedereen Fonds. 


Mocht je dus, om welke reden dan ook, niet in de mogelijkheid zijn om lid te worden tegen het reguliere tarief; schroom dan vooral niet (écht niet doen, want we hebben het fonds natuurlijk niet voor niets opgericht. Je bent écht niet de enige!) neem dan even contact met ons op via iedereen@onlineopvoeduni.nl en dan helpen we je heel graag verder🧡!