Minder strijd met je kind training

    Ontdek hoe jij in 30 dagen tijd af komt van al die ruzie en strijd met je kind

Theorie

Ontdek wat er in het hoofd van je kind omgaat waardoor er boosheid en frustratie ontstaat en leer hoe je je kind hierbij kan helpen.

Aan de slag

Ontdek je de meest effectieve aanpak om strijd met je kind te vóórkomen en op te lossen voordat het escaleert!

Mindset 

Leer hoe je mindset impact heeft op je opvoeding en hoe je zelf een positieve mindset kan trainen.
Online training strijd kind

Verzand jij ook voortdurend in strijd met je kind?

Het opvoeden van een pittig kind is op z’n zachtst gezegd ehh… pittig! Hoe voorkom je dat je continu verzandt in een negatieve spiraal van strijd met je kind?

Hoe zorg je ervoor dat je het ontstaan van strijd kan vóórkomen en dat je conflictsituaties in de kiem kan smoren, zonder dat ze escaleren in een grote driftbui of woede explosie? Hoe leer je je kind om meer inzicht in – en grip op zijn of haar boosheid te krijgen? Hoe zorg je ervoor dat er weer meer ruimte is voor rust, plezier en geluk bij jou in huis?

Al sinds 2010 help ik als orthopedagoog ouders bij de problemen waar zij in de opvoeding van hun pittige kind mee in aanraking komen. Bijna 10 jaar lang ben ik werkzaam geweest in de jeugd Geestelijke Gezondheidszorg om ouders en hun (pittige) kinderen behandeling te bieden. 

Door deze ouders meer inzicht te geven in een stukje ontwikkelingspsychologie en uitleg te geven over het ontstaan van strijd bij hun kind, werd het mogelijk om ze een effectieve aanpak aan te reiken die gemakkelijk toe te passen is in de thuissituatie. Hierdoor ontstond er een aanzienlijke afname in de woede aanvallen en ruzies thuis! Ouders gaven aan dat ze merkten dat de aanpak ervoor zorgde dat hun kind zich een stuk prettiger voelde en dat er opvallend meer rust en minder strijd in huis was.

Maar nu wil ik deze rugzak bomvol waardevolle kennis en praktische tips meer toegankelijk maken voor ALLE ouders die soms even met de handen in het haar zitten!

Het was al jaren een wens van mij om één waardevolle training te maken waar alle kennis en tips worden gebundeld, zodat iedere ouder van een pittig kind er baat bij heeft!
En dan zo laagdrempelig mogelijk. Dus geen dure training van €700, maar wèl minimaal diezelfde waardevolle informatie!

Die training is er nu… doe jij mee?Al meer dan:

1500+

Ouders gingen je voor

Wat anderen zeggen over de training:

Anoniem, 2 zoons (7 & 9 jr)
GEWELDIG! Deze training heeft echt voor zoveel meer rust gezorgd voor mijn kinderen! Ik vond het ook erg handig dat ik hem gemakkelijk in de auto onderweg naar mijn werk kon luisteren zodat ik hem niet hoef in te plannen in mijn drukke schema!
Lenthe,  3 dochters (8, 6 & 4 jr)
Ik vond de training heel waardevol en merk dat mijn kijk op het gedrag van mijn oudste dochter erg is veranderd. We hebben nog steeds wel eens strijd, maar veel minder vaak en minder heftig dan voorheen!
Anoniem,  1 zoon en 1 dochter (5 & 1 jr)
Ik heb veel geleerd van de training. Ik merk dat ik het nog steeds fijn vind om de werkbladen er af en toe bij te pakken of een lesje te luisteren. Zo kan ik zelf weer de draad oppakken als het een tijdje wat minder goed gaat!
in 30 dagen tijd meer rust en minder strijd

Wat kan je verwachten?

 • 1 keer per week komt er een nieuwe module vrij.
 • De modules bestaan uit 2 audiolessen van ongeveer 10-15 minuten
 • Hierdoor kan je de training gemakkelijk inpassen in je drukke schema!
 • Ook ontvang je bij elke les een werkblad met handouts en opdrachten
 • De training is opgebouwd uit 4 modules die verdeeld zijn in twee lessen
 • Om de kans te krijgen om bij te blijven en alle tips goed te kunnen oefenen, is er ook een weekje rust ingelast halverwege te training
 • In totaal ontvang je dus 7 audiolessen die een wezenlijk verschil zullen maken op het creëren van rust en verminderen van strijd bij jou thuis! (mits je er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat, natuurlijk!)

Ontdek de meest effectieve aanpak

De echte oorzaak
van strijd

Wat gaat er nou echt om in dat hoofd van je kind wanneer er weer eens strijd ontstaat? Soms voelt het alsof je kind het erom doet en bewust probeert om je boos te krijgen of ruzie uit te lokken. Maar ik garandeer je: dat is niet het geval! 

Maak het grote
verschil:
strijd vóórkomen

Hoe je het grootste verschil kan maken als het gaat om het creëren van rust en verminderen van strijd bij jou thuis? Door een omgeving te scheppen waarin je je kind zich veilig en begrepen voelt. Dan zal je direct merken dat er minder strijd en meer rust ontstaat!

Conflictsituaties oplossen 

Er zullen altijd situaties blijven ontstaan waarin de mening van jouw kind niet bepaald overeenkomt met die van jou. Tóch hoeft dat niet garant te staan voor een grote scène waarin de emoties hoog oplopen. Ik zal je uitleggen hoe je dat kan doen. 

Je eigen mindset

Ongetwijfeld vliegen de termen "growth mindset" en "fixed mindset" je al regelmatig om de oren als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Maar wist je dat je mindset ook een enorme impact heeft op de opvoeding? En daardoor dus ook op het ontstaan van strijd. Gelukkig is valt deze mindset goed te trainen! 
€ 387,-

In 30 Dagen Tijd Meer Rust en Minder Strijd

 • Wil jij inzicht in wat nou ècht de oorzaak is van het ontstaan van die strijd?
 • Wil je weten waarom straffen en belonen niet werkt?
 • En wil je ook graag weten wat er dan wèl werkt?
 • Wil jij graag een betere band en meer in verbinding komen met je kind?
 • Ben je klaar voor een flinke dosis persoonlijke ontwikkeling die je cadeau krijgt bij de training?
 • En wil je ook graag weten hoe je je kind kan helpen en stimuleren om zich te ontwikkelen?
 • Ben je toe aan meer ruimte voor rust, plezier en geluk in huis? 


Dan is dit het meest complete programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert van 10 jaar ervaring van een expert op dit gebied!


De training is enkel toegankelijk voor leden van de Online Opvoed Uni. 

Voor slechts 35 euro per maand ben je al lid en je abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ook zij gingen je voor:

Anoniem, 2 zoons (4 jr)

Het is soms best pittig als alleenstaande ouder met een tweeling. Ik vind het fijn om meer handvatten te hebben voor het voorkomen dat er strijd ontstaat. Er is echt meer rust gekomen in huis dankzij de training!

Petra en Mark, 1 zoon (7 jr)

Wij vonden het fijn dat het een hele praktische training is. Het weekoverzicht en de vulkaan gebruiken we nog steeds met veel plezier!

Natasja, 1 zoon en 1 dochter (6 & 4 jr)

De training is echt super voor mijn pittige zoon van 6 jaar oud! Maar ook mijn dochter heeft veel baat bij de nieuwe structuur. 

Klaar om aan de slag te gaan?