Ontdek hoe jij in 30 dagen tijd af komt van al die ruzie en strijd met je kind

minder strijd met je kind

Wil jij graag leren

 • Hoe je voorkomt dat je continu verzandt in een negatieve spiraal van strijd met je kind?
 • Hoe je je kind kan helpen om meer inzicht in - en grip op zijn of haar eigen boosheid te krijgen?
 • Hoe je kan zorgen dat je zelf ook niet meer zo snel uit je slof schiet?
 • Hoe je kan zorgen voor meer rust, ademruimte, plezier en geluk bij jouw thuis?

  Dan zou het erg zonde zijn als je deze kans laat liggen!


Deze training is ook zeer effectief voor kinderen met een pittig karakter en/of (het vermoeden van) AD(H)D, Autisme Spectrum Stoornis en HSP/ hooggevoeligheid. 

ehbo bij kinderen

Verzand jij ook voortdurend in strijd met je kind?

Het opvoeden van een pittig kind is op z’n zachtst gezegd ehh… pittig! Je bent zeker niet de enige die worstelt met die negatieve spiraal van strijd met je kind!

Het aanpakken en oplossen van die continue strijd, driftbuien en woede explosies is dan ook verreweg de meest voorkomende hulpvraag van de vele ouders die ik in de afgelopen 10 jaar als orthopedagoog in de jeugdGGZ heb mogen helpen.

Hi, ik ben trouwens Lara van der Zwaag, oprichter van de Online Opvoed Uni. 

Deze kennis en praktijkervaring resulteerde in een effectieve en gefundeerde aanpak die inmiddels al honderden ouders heeft geholpen bij het verkrijgen van meer rust en minder strijd thuis.
Wat echter steeds meer begon te knagen, is dat ik deze aanpak alleen kon aanbieden aan ouders van kinderen die eerst een diagnose als ADHD of ASS (autisme spectrum stoornis) hadden gekregen. Terwijl de aanpak juist zo effectief is voor álle pittige kinderen!


Daarom besloot ik in 2020 om het roer om te gooien en mij te richten op het aanbieden van de enorme hoeveelheid praktijkervaring en expertise die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan aan ALLE ouders. Zonder dat hiervoor tests en diagnoses nodig zijn.

Al deze kennis en tips zijn nu gebundeld tot een praktische online training die een effectieve aanpak biedt voor het verminderen van strijd.


De training is gemakkelijk toe te passen in de thuissituatie en zorgt volgens de vele honderden ouders die hem inmiddels al gevolgd hebben voor opvallend meer rust en minder strijd in huis!  


Doe jij ook mee?

Wat anderen zeggen over de training:

Anoniem, 2 zoons (7 & 9 jr)
GEWELDIG! Deze training heeft echt voor zoveel meer rust gezorgd voor mijn kinderen! Ik vond het ook erg handig dat ik hem gemakkelijk in de auto onderweg naar mijn werk kon luisteren zodat ik hem niet hoef in te plannen in mijn drukke schema!
Online training HSp
Lenthe,  3 dochters (8, 6 & 4 jr)
Ik vond de training heel waardevol en merk dat mijn kijk op het gedrag van mijn oudste dochter erg is veranderd. We hebben nog steeds wel eens strijd, maar veel minder vaak en minder heftig dan voorheen!
Anoniem,  1 zoon en 1 dochter (5 & 1 jr)
Ik heb veel geleerd van de training. Ik merk dat ik het nog steeds fijn vind om de werkbladen er af en toe bij te pakken of een lesje te luisteren. Zo kan ik zelf weer de draad oppakken als het een tijdje wat minder goed gaat!

Wat kan je verwachten?

 • 1 keer per week komt er een nieuwe module vrij.
 • De modules bestaan uit 2 audiolessen van ongeveer 10-15 minuten
 • Hierdoor past de training gemakkelijk in je drukke schema!
 • Ook ontvang je bij elke les een werkblad met handouts en opdrachten
 • De training is opgebouwd uit 4 modules die verdeeld zijn in twee lessen
 • Om de kans te krijgen om bij te blijven en alle tips goed te kunnen oefenen, is er ook een weekje rust ingelast halverwege te training
 • In totaal ontvang je dus 7 audiolessen die een wezenlijk verschil maken bij het creëren van rust en het verminderen van strijd bij jou thuis! (Mits je er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat, natuurlijk!)

Ontdek de meest effectieve aanpak

De echte oorzaak
van strijd

Wat gaat er nou echt om in het hoofd van je kind wanneer er weer eens strijd ontstaat? Soms voelt het alsof je kind het erom doet en bewust probeert om je boos te krijgen of ruzie uit te lokken. Maar ik garandeer je: dat is niet het geval! 

Maak het grote
verschil:
strijd voorkomen

Hoe je het grootste verschil maakt als het gaat om het creëren van rust en het  verminderen van strijd bij jou thuis? Door een omgeving te scheppen waarin je je kind zich veilig en begrepen voelt. Dan merk je direct dat er minder strijd en meer rust ontstaat!

Conflictsituaties oplossen 

Er zullen altijd situaties blijven ontstaan waarin de mening van jouw kind niet bepaald overeenkomt met die van jou. Tóch hoeft dat niet garant te staan voor een grote scène waarin de emoties hoog oplopen. Ik leg je uit hoe je dat doet. 

Je eigen mindset

Je weet stiekem heus wel dat het niet handig is als je weer eens uit je slof schiet. Maar soms wordt je gewoon overspoelt door je eigen irritatie en frustratie. Gelukkig is het heel goed mogelijk om weer controle te krijgen over jezelf en te zorgen voor minder 'olie op het vuur' wanneer er strijd dreigt te ontstaan!

INCL. 
GRATIS:

Weekoverzicht 

t.w.v. €15,-

4 x emotieregulatiemeter

t.w.v. €30,-

Dankzij de Online Opvoed Uni krijg jij de tools in handen om de ouder te worden die je graag zou willen zijn!

Ook zij gingen je voor:

Anoniem, 2 zoons (4 jr)
Het is soms best pittig als alleenstaande ouder met een tweeling. Ik vind het fijn om meer handvatten te hebben voor het voorkomen dat er strijd ontstaat. Er is echt meer rust gekomen in huis dankzij de training!
Petra en Mark, 1 zoon (7 jr)
Wij vonden het fijn dat het een hele praktische training is. Het weekoverzicht en de vulkaan gebruiken we nog steeds met veel plezier!
Natasja, 1 zoon en 1 dochter (6 & 4 jr)
De training is echt super voor mijn pittige zoon van 6 jaar oud! Maar ook mijn dochter heeft veel baat bij de nieuwe structuur. 
€ 137,- 

In 30 Dagen Tijd Meer Rust en Minder Strijd

 • Wil jij inzicht in wat nou écht de oorzaak is van het ontstaan van die strijd?
 • Wil je weten waarom straffen en belonen niet werkt?
 • En wil je ook graag weten wat er dan wél werkt?
 • Wil jij graag een betere band en meer in verbinding komen met je kind?
 • Ben je klaar voor een flinke dosis persoonlijke ontwikkeling die je cadeau krijgt bij de training?
 • Wil je ook graag weten hoe je je kind helpt en stimuleert om zich te ontwikkelen?
 • Ben je toe aan meer ruimte voor rust, plezier en geluk in huis? 
 • Je behoudt 1 jaar toegang tot de training, dus je hebt alle tijd om de training op je eigen tempo te volgen!
 • BONUS: Weekoverzicht (t.w.v. 14,95)
 • BONUS: 4x Emotieregulatiemeter (t.w.v. €7,50/stuk)


Dan is dit het meest complete programma dat je online tegen zult komen. Je profiteert van 10 jaar ervaring van een expert op dit gebied!


Totale waarde 181,95 EUR 


                   

Veelgestelde vragen over de training In 30 Dagen Tijd Meer Rust en Minder Strijd

Ben ik verplicht om de training in 30 dagen af te ronden?

Nee hoor, de modules worden binnen een maand vrijgegeven, maar je mag er vervolgens zo lang over doen als je wil. Je behoudt 1 jaar toegang dus je kunt de training na afronding ook nog weer eens gebruiken ter opfrissing.

Hoe volg ik de training?

Je volgt de training op de Online Opvoed Uni. Na betaling ontvang je de inloggegevens en kan je aan de slag.

Heb ik door aanschaf van deze training toegang tot alle trainingen en masterclasses van de Online Opvoed Uni?

Helaas niet. Bij aanschaf van deze training heb je enkel toegang tot de training In 30 Dagen Tijd Meer Rust en Minder Strijd. Indien je wel graag toegang wil tot alle andere mogelijkheden van de Online Opvoed Uni (masterclasses, trainingen, de community en persoonlijk advies) dan ben je meer dan van harte welkom om lid te worden!!

Kan ik de training ook nu aanschaffen om hem op een later moment pas te volgen?

Jazeker! Je hebt 1 jaar de tijd om de training te volgen, dus er zal de komende 12 maanden vast wel een moment komen waarop je de ruimte en tijd ervoor kunt vrijmaken

Hoeveel tijd kost de training?

Het luisteren van de lessen kost 10-15 minuten per les. De werkbladen en opdrachten zijn zo gemaakt dat je de opdrachten in het dagelijkse leven kunt oefenen dus dat hoeft geen extra tijd te kosten. Het is wel aan te raden om per les ongeveer 15-30 minuten de tijd te nemen om even bewust stil te staan bij hoe je de theorie en opdrachten vanaf nu kunt toepassen in jullie dagelijkse leven. Hierdoor behaal je het grootste en meest duurzame effect.

Ik heb een andere vraag over de training of de Online Opvoed Uni

Stel gerust! Wij denken heel graag met je mee! Je kunt je vragen stellen door te mailen naar team@onlineopvoeduni.nl

                 

Ga jij het voor je uitschuiven of kom je in actie?