Transformatie Traject - De Sleutel Tot Je Mind(set)

Ontdek hoe jij weer de regie kunt voeren over je emoties, je gedachten en je gedrag

Zodat je de ouder kunt zijn die je graag zou willen zijn!


De inschrijvingen voor het Transformatie Traject zijn op dit moment gesloten. Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer er een nieuwe ronde start? Laat je gegevens dan hieronder achter en dan krijg je een seintje zodra er meer bekend is.

Herkenbaar?

Je bent opvoeder van een pittig, temperamentvol en/of (hoog)gevoelig kind


Je geduld wordt vaak op de proef gesteld


Je hebt allerlei opvoedboeken gelezen en gegoogeld tot je er scheel van ziet


Ook alle "je moet het gewoon 'zus of zo' doen.." adviezen van vriendinnen/buurvrouwen/ consultatiebureaus mochten niet baten


Je doet zó je best om het goed te doen voor je kind(eren)

Maar het lukt gewoon maar niet om blijvende verandering te krijgen 


Wil jij de shift maken van een leven waarin je opgebrand raakt door de uitdagingen die de opvoeding met zich mee brengt?

Een leven waarin je regelmatig overrompeld wordt door negatieve emoties zoals woede, irritatie, zorgen, verdriet en frustratie.

Zou je graag weer in controll willen zijn van je eigen emoties, je eigen gedachten en eigenlijk gewoon: van je eigen leven?!

Zodat je (weer) de opvoeder kunt zijn die je graag zou willen zijn?


Dan ben je hier precies goed!

Transformeer je mindset

Je weet heus wel dat je veel hebt om dankbaar voor te zijn. 

En die momenten dat je daar van geniet zijn er ook écht wel! Maar tegelijkertijd voel je je ook vaak opgebrand aan het eind van de dag en tel je de minuten af tot het kinderbedtijd is.

Zou het bij andere ouders ook soms zo moeizaam gaan? Of zijn hun kinderen een gewoon stuk makkelijker? Of twijfel je of het misschien wel aan jou ligt?

Welkom bij het Transformatie Traject. 


Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: we hebben het natuurlijk niet voor niets zo genoemd. 

Want waarschijnlijk heb je alle tips en tricks die op het internet te vinden zijn, al wel eens uitgeprobeerd in een poging om de situatie zelf te veranderen. Trucjes bij je kind... trucjes in je eigen gedrag... 

Allemaal in de hoop dat het deze keer écht lukt om minder in die negatieve spiraal te belanden.

Om niet meer elke avond totaal uitgeblust te zijn omdat het weer zo'n zware dag was.

Je zou graag de dagen gemakkelijker door willen komen. Geduldiger willen zijn..

Niet zo vaak in strijd belanden en je laten overrompelen door je emoties, maar vanuit rust en controle kunnen handelen en van daaruit ook je kind beter te kunnen helpen. 


Maar HOE?!


In deze training laten we alle trucjes die gericht zijn op quick fix methodes lekker links liggen. En we gaan ook niet aan de slag met je kind. Het is namelijk niet voor niets dat dat (alleen) niet werkt voor de lange termijn.

Als je écht verandering wil voor de rest van je leven..

laten we zeggen: een transformatie....


Dan moeten we de diepte in!


Niet bij je kind, maar bij jou!

Want JIJ bent de sleutel naar de transformatie van de hele situatie. 


Pas als we vanuit de kern van jouw identiteit aan de slag gaan met het herprogrammeren van de impulsen van je zenuwstelsel, dán zal je merken dat gedragsverandering vanuit daar een logisch gevolg wordt. 

En daardoor zal er een kettingreactie ontstaan die een krachtige mindset tot gevolg heeft. Eentje waarmee jij alle uitdagingen kan trotseren waar je in de opvoeding en ontwikkeling van je pittige, temperamentvolle en/of (hoog)gevoelige kind nog tegenaan zal lopen.  


En om alvast een tipje van de sluier op te lichten: hopelijk heb je geen hoogtevrees! 

Want zoals je van ons gewend bent stappen we ook deze training in de helikopter 😏 

Binnen 5 maanden tijd help ik, Lara van der Zwaag - samen met mijn team van orthopedagogen - jou bij het transformeren van jouw mindset.

Of liever gezegd: we gaan samen aan de slag met het herprogrammeren van jouw zenuwstelsel.


Zodat je voor de rest van je leven alle tools in handen hebt om de uitdagingen waar jij in de opvoeding van jouw kind(eren) tegenaan loopt, met beide handen aan te kunnen pakken! 

We've got your back!

Je hoeft het niet alleen te doen! Wij gaan je er stap voor stap bij helpen. Met een heldere, gefundeerde uitleg en concrete oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.


Op deze manier hebben we inmiddels al meer dan 2000 andere ouders mogen helpen, dus we zijn er van overtuigd dat dit jou ook gaat helpen!

Samen gaan we dit fixen!


Ben je er klaar voor?👇🏽

Ohja, voor als je nieuw bent hier:

Dan zal ik me eerst nog even aan je voorstellen! Ik ben Lara. Moeder van 2 kids, orthopedagoog en oprichter van de Online Opvoed Uni. Samen met een kleinschalig - maar zeer deskundig team van orthopedagogen - zie ik het als mijn missie om ouders zo laagdrempelig mogelijk te helpen bij de uitdagingen waar ze tegenaan lopen in de opvoeding. Zonder allerlei bureaucratisch geneuzel en rompslomp er omheen! Lekker op je eigen tijd en eigen manier aan de slag met jullie specifieke uitdagingen. Praktisch en wetenschappelijk onderbouwd. Daar houden we van bij de Online Opvoed Uni! Zodat jij als ouder zo snel mogelijk weer op weg bent geholpen! 

Hoe werkt het?

pittig kind

In tegenstelling tot alle andere trainingen op de Online Opvoed Uni, vindt het Transformatie Traject plaats in groepsverband. Dit, omdat we hebben gemerkt hoe belangrijk en helpend het is om jezelf te omringen met gelijkgestemden. Dit maakt het gemakkelijker om nieuwe gewoontes eigen te maken en te zorgen voor een lange termijn transformatie in plaats van een quick fix. 

We proberen om elk jaar een nieuw transformatie traject te starten. 
De eerste en de laatste sessie worden live gegeven en zijn uiteraard ook terug te kijken, mocht je er niet bij kunnen zijn.

Voor les 2 t/m 9 ontvang je iedere 2 weken een nieuwe module met een deel theorie en een deel opdrachten. De ene keer ligt de nadruk meer op de theorie en de andere keer ligt de nadruk meer op de oefeningen. Al met al ben je ongeveer 30-45 minuten per 2 weken kwijt aan de lessen. 

Ook is er binnen de community en op andere manieren veel gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met groepsgenoten. We vinden het belangrijk om veel persoonlijke aandacht en een veilige, stimulerende groepsdynamiek te kunnen bieden.

Het is op dit moment niet meer mogelijk om je in te schrijven voor het Transformatie Traject. Laat hieronder je gegevens achter om op de wachtlijst te worden geplaatst, zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer we een nieuwe ronde starten. 


Dit zijn de onderwerpen die aan bod gaan komen: 

De bestemming

Ontdek je ideale bestemming die past bij jouw identiteit en de normen en waarden die jij aan je kinderen wil voorleven.

De koers

Hoe een kleine aanpassing een kettingreactie voor een transformatie teweeg kan brengen.
transformatie traject oou

Bagage controle

Net als met een vliegreis op vakantie, is het belangrijk dat je niet te veel bagage met je mee zeult. Tijd voor een bagagecontrole!

Je ietwat irritante co-piloot

Gelukkig hoef je het hele Transformatie Traject niet alleen te doorlopen. Sterker nog; dit geldt eigenlijk voor de rest van je leven!

Actie in de helikopter

Automatiseer de gedragingen die nodig zijn om tot de transformatie naar een super krachtige mindset te komen

Op koers blijven

Hoe je triggers die aan de haal gaan met je emoties kan indammen zodat jij in controll blijft van de helikopter

Apk

Tijd voor een check up! Hoe je ervoor zorgt dat APK's deel uitmaken van jouw dagelijkse leven zodat al die essentiële nieuw geleerde vaardigheden lekker soepel blijven!

Ongenodigde gasten in de helikopter

Hoe om te gaan met ongenodigde gasten in je helikopter?!

Hocus Pocus Focus

Overleef het ecosysteem van afleidingen waarin we soms de aandachtsspanne van een goudvis hebben. Leer wat cruciaal is om tot een lange termijn transformatie te komen i.p.v. een trucje die je in 5 maanden aanleert om hem na 6 maanden vergeten te zijn. 

Storm op komst

Het leven gaat niet alleen over regenbogen en eenhoorns. Leer hoe jij stormen en donderwolken kan trotseren als een volleerde, professionele helikopterpiloot!

Dit is wat je allemaal krijgt:

 • 10 praktische lessen waar je direct mee aan de slag kunt en waar je een leven lang profijt van hebt; t.w.v. €289,-
 • Een werkboek met samenvattingen, verdiepende opdrachten en alle ruimte voor jouw notities; t.w.v. €47,-
 • 5 maanden lang intensieve begeleiding van onze orthopedagogen; t.w.v. €650,-
 • Een besloten community met gelijkgestemde ouders. De lessen neem je individueel door, maar er is veel ruimte om ervaringen uit te wisselen op het afgeschermde board op de community zodat je accountability hebt en zeker niet het gevoel hebt het alleen te hoeven doen; t.w.v. onbetaalbaar  😉


Ik probeer het eerst zelf nog wel even.

Liever eerst zelf nog even verder aanmodderen? Even afwachten of het misschien toch maar gewoon 'een fase' is? Of is het handiger om te wachten tot een wat minder druk moment?

Ook prima natuurlijk! Jij moet vooral doen wat goed voelt voor jou! En als nu niet het juiste moment is, dan is het niet het juiste moment! Maar heb je er vertrouwen in dat er ooit een geschikt moment komt voor zo'n traject van persoonlijke ontwikkeling?

Wat ik je gun is dat je ervaart hoe het óók kan zijn. Dat je niet geleefd wordt door alle emoties en situaties die je overkomen. Dat je in controll bent van jouw helikopter. 

Samen bereiken we de grootste resultaten als jij 100% committed bent. Maar wees je er wel van bewust dat jouw rol als ouder van een wat temperamentvoller of gevoeliger kind nooit eindigt. Dus elke nieuwe ontwikkelingsfase brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. En de drukte van alledag zal ook altijd blijven omdat het huishouden, je werk, je familie en vrienden en alle andere ballen die je hooghoudt, nu eenmaal niet op pauze kunnen worden gezet.


Juist om het behapbaar te maken om het traject te volgen náást de drukte van alledag en de opvoeding, hebben we de lessen opgedeeld in concrete, praktische en relatief korte stappen. Zodat je ook 100% committed kan zijn ONDANKS alles eromheen. 

"Oké oké, klinkt allemaal leuk en aardig, maar ook een beetje abstract. Wat levert het traject mij nu eigenlijk concreet op?!"

 • Je hebt een krachtige mindset ontwikkeld en je weet hoe je die in kan zetten om door moeilijke momenten heen te komen. Zowel in de opvoeding van je kind, als bij alle andere uitdagingen waar je in je leven tegenaan zal lopen.
 • Je beseft en accepteert dat er op jouw schouders een zwaardere opvoedlast rust dan ouders van kinderen die minder pittig / temperamentvol / gevoelig zijn én je weet wat er voor nodig is om deze last prima te kunnen dragen.
 • Je hebt minimaal 5 maanden lang belangrijke stappen gezet in het ruimte innemen voor jezelf. Zowel om op te laden en jezelf te bieden wat jij nodig hebt om genoeg energie te hebben, maar ook om jezelf te blijven ontwikkelen als opvoeder en als mens. Ook weet je nu hoe je dit vast kunt blijven houden.
 • Je hebt gelijkgestemde ouders gevonden die wél begrijpen hoe het is om opvoeder te zijn van een pittig kind. Je hebt niet langer het gevoel dat je hier alleen in staat en je voelt je gesteund!
 • Je hebt minder last van de druk die je op wordt gelegd door de maatschappij, social media, mensen uit je omgeving, maar ook zéker door je eigen gedachten. Jij weet welke koers je wilt vliegen en bent hier niet vanaf te brengen
 • Je voelt je zekerder, rustiger, stabieler en straalt dit uit naar je kind(eren). 
 • Make no illusions: na deze 5 maanden zal het zeker niet allemaal holladijee en perfect zijn. Dat zal het namelijk nooit zijn. Maar je weet na deze 5 maanden wél hoe je deze momenten kunt herkennen EN wat er voor nodig is om wel weer op de juiste koers te komen. 
 • Je weet na deze maanden ook dat jij de sleutel bent in de transformatie die je graag zou willen zien binnen je gezin en hebt tegen deze tijd al lang en breed gemerkt hoe veel gemakkelijker het wordt als je je richt op jezelf als transitiepersoon in plaats van je kind te willen veranderen. 


Ik kan nog wel even doorgaan met het opsommen van dingen die het transformatie traject jou kan brengen (weet je nog, die kettingreactie? The list goes on and on). Maar nu is het up to you! Want hoeveel meer punten heb je nog nodig om overtuigd te raken? Hoe zou jouw leven - en de situatie in jouw gezin - eruit zien als je ook maar 1 van die bovenstaande punten uit de training zou kunnen halen?


Als er nu nog geen vlammetje brandt in jou die zegt: DAT WIL IK!!!!! Dan is het Transformatie Traject niet de passende oplossing voor jou. 😁


pittig kind
€ 986,-

€0,-

Transformatie Traject

 • Wil jij de shift maken van een leven waarin je opgebrand raakt door de uitdagingen die de opvoeding met zich mee brengt?
  • Een leven waarin je regelmatig overrompeld wordt door negatieve emoties zoals woede, irritatie, zorgen, verdriet en frustratie.
  • Zou je graag weer in controll willen zijn van je eigen emoties, je eigen gedachten en eigenlijk gewoon: van je eigen leven?!

      Zodat je (weer) de opvoeder kunt zijn die je graag zou willen zijn?    


Dan is dit hét programma voor jou! 


Deelname aan het Transformatie Traject (€t.w.v. 986,- )  is gratis voor leden van de Online Opvoed Uni. Het enige wat we van je vragen is 5 maanden lang volle toewijding en motivatie, maar dat is slechts een schijntje gezien de waarde die je ervoor terugkrijgt😉.


Het is op dit moment niet meer mogelijk om je in te schrijven voor het Transformatie Traject.


Laat hieronder je gegevens achter om (vrijblijvend) als eerste op de hoogte te zijn van wanneer er een nieuwe ronde start.


Ga jij het voor je uitschuiven of kom je in actie? 

pittig kind

Deelname aan het Transformatie Traject is gratis voor leden. Nog geen lid?