Klaar om te groeien?

Tarieven Online Opvoed Uni

Dit is wat je krijgt als je lid wordt van de Online Opvoed Uni:

  • Direct toegang tot de bestseller training In 30 Dagen Tijd Meer Rust en Minder Strijd (t.w.v. 137,- EUR)
  • Direct toegang tot de online training Samen met je Kind Overprikkeling de Baas (t.w.v. 89,- EUR)
  • Direct toegang tot de online training Alle Dagen Heel Druk (t.w.v. 185,- EUR)
  • (NIEUW!!) Meld je gratis aan voor het Transformatie Traject - EXCLUSIEF voor leden van de Online Opvoed Uni (t.w.v. 986,- EUR) 
  • Alle toekomstige trainingen!  
  • Ook krijg je direct toegang tot alle masterclasses en thema's van diverse experts (denk aan onderwerpen als: hooggevoeligheid, gamen en schermtijd, moeilijke eters, EHBO, slaapproblemen, slecht luisteren, ruzie tussen broers/zussen en nog veel meer!) (t.w.v. > 9000,- EUR)
  • De mogelijkheid voor persoonlijk advies van een orthopedagoog  (t.w.v. 75,- EUR per maand)
  • én een geweldige community met andere ouders die precies begrijpen waar jij tegenaan loopt! (onbetaalbaar)


totale waarde: meer da   10.396,- EUR


Maar als lid van de OOU betaal je voor dit alles slechts 24,95/mnd.

Na een lange zoektocht waarbij we telkens van het kastje naar de muur werden gestuurd, is het zo ontzettend fijn om een vast punt te hebben waar je terecht kan met al je vragen! Ook leren we in korte tijd zo veel meer over onze zoons en hoe we ze kunnen helpen, dan in al die jaren bij elkaar! Ik hoop dat andere ouders dankzij de Online Opvoed Uni zo'n lange zoektocht bespaard blijft!

Marije

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen over de Online Opvoed Uni

Kan ik op elk moment opzeggen? En zo ja, hoe doe ik dat?

Een maandabbonement kan je per maand opzeggen. Een jaarabbonement kan je per jaar opzeggen. De opzegtermijn hiervoor bedraagt minimaal 7 dagen. Dit betekent dat je je uiterlijk 7 dagen voor het volgende incassomoment kunt afmelden. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar team@onlineopvoeduni.nl met in de onderwerpregel 'Opzeggen'. Wij zullen dan je abonnement stop zetten. Om te voorkomen dat je het vergeet kan het dus handig zijn om deze data in je agenda te zetten zodat je het niet vergeet om op tijd te regelen indien je graag wil stoppen.

Kan ik ook voor 1 maand lid worden?

Jazeker. Met een maandabonnement kan je per maand opzeggen, dus is het ook mogelijk om bijvoorbeeld maar 1 maand lid te zijn.
Indien je gebruik hebt gemaakt van een proefabonnement waarbij je de eerste maand een lager tarief hebt betaald, zal je toegang binnen 24 uur na opzegging worden beëindigd. Dit hebben we gedaan om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van eventuele aanbiedingen.

Kan ik mij later weer opnieuw aanmelden als ik heb opgezegd?

Je kunt altijd weer opnieuw lid worden als je besluit dat je het abonnement wil opzeggen. Wees je er alleen wel van bewust dat de prijs van het lidmaatschap in de toekomst hoger zal worden, dus dat je bij een nieuwe aanmelding mogelijk meer betaalt dan wat je nu doet. Wanneer je eenmaal lid bent, blijft de prijs voor jou altijd gelijk zo lang je lidmaatschap duurt.

Blijft de prijs van het lidmaatschap gelijk?

Wanneer je lid bent geworden, blijft de prijs voor jou altijd gelijk zo lang je lid blijft. De prijs van het lidmaatschap voor nieuwe aanmeldingen zal echter in de toekomst hoger liggen omdat er dan ook meer content beschikbaar is bij aanmelding.

Kan ik de trainingen of masterclasses ook los volgen?

Enkele trainingen en masterclasses op de Online Opvoed Uni zijn los te volgen. Echter, het merendeel van de trainingen en masterclasses zijn niet los aan te schaffen en zijn exlusief toegankelijk voor leden

Hoe lang hou ik toegang tot de content?

Zo lang je lid bent van de Online Opvoed Uni hou je toegang tot alle content. Zodra je je lidmaatschap opzegt, stopt ook de toegang tot de content.
Indien je -naast het lidmaatschap- een training of masterclass los hebt aangeschaft, houd je gewoon toegang totdat deze verlopen is (afhankelijk van de voorwaarden waarmee je de training of masterclass hebt aangeschaft).

Ik heb al een training gevolgd. Heeft het dan nog zin om lid te worden?

Of je nou een training hebt gevolgd bij een andere instelling of de training In 30 Dagen Tijd Meer Rust en Minder Strijd hebt gevolg; het lidmaatschap bij de Online Opvoed Uni zal hier een perfecte aanvulling op zijn! Je zal nog meer leren over de opvoeding en ontwikkeling van jouw kind en de community zal je helpen om hier ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Bovendien wordt de content van de Online Opvoed Uni wordt elke maand uitgebreider dus is er altijd genoeg nieuws te leren en te ontdekken.

Moet ik actief deelnemen aan de community?

Nee hoor, het fijne aan de Online Opvoed Uni is dat het een platform is waarbij je zelf de regie hebt en membership invult zoals jij dat prettig vindt! Als je liever op de achtergrond meeleest en deelneemt is dat helemaal oké. De community zal een fijne en veilige plek worden waar je gelijkgestemden kan vinden om je successen, problemen en tips mee te delen, maar niks is verplicht!

Is de community op Facebook of Instagram?

Nee, de community bevindt zich in een beveiligde omgeving en staat volledig los van social media. Je hoeft dus geen account te hebben bij Facebook of Instagram om lid te kunnen worden.

Hoeveel tijd kost het mij?

Hoeveel tijd je kwijt bent aan de Online Opvoed Uni is volledig aan jou. De trainingen zelf zijn laagdrempelig en zo ingericht dat het goed te combineren valt met een druk gezinsleven. Oefeningen zijn vooral gericht op situaties die zich voordoen in de dagelijkse praktijk en de inhoud van de trainingen kost meestal niet meer dan 15-30 minuten per week.

Wat als ik vakantie heb of even geen tijd heb om de training te doen?

Je kunt de trainingen en thema's volgen in je eigen tempo en het is geen probleem als je er één of enkele weken niet aan toekomt. Hierna kan je gewoon weer verder waar je gebleven was.

Ik heb een andere vraag.

Dan mag je hem e-mailen naar team@onlineopvoeduni.nl

Kan ik ook op mijn mobiel inloggen?

Jazeker. Je kunt via de website zowel op je mobiel als bijvoorbeeld je laptop of tablet inloggen op de Online Opvoed Uni. Ook is het mogelijk om in te loggen via de app: Huddle!

Wat gebeurt er als ik een bestelling plaats of mij aanmeld?

Na het invullen van je gegevens en de betaling, ontvang je via de mail de gegevens waarmee je kan inloggen op leden.onlineopvoeduni.nl. Zo kom je op het platform terecht waar alle trainingen en masterclasses staan en zie je het forum en de mogelijkheid om persoonlijk advies aan te vragen.
Je kan na aanmelding dus gelijk aan de slag!

Andere vraag? Neem even contact op!